8 WEEKSE TRAINING Mindfulness voor jongeren

Wil je leren hoe je je hoofd vol (pieker)gedachten tot rust kunt brengen, hoe je je beter kunt focussen, beter kunt inslapen en meer kunt genieten? Dan is een mindfulness training iets voor jou!
Als jongere wordt er veel van je gevraagd, op school en thuis. Daarnaast wil je ook nog aandacht geven aan je sociale (en eventueel online) leven en sporten. Om dit aan te kunnen moet je leren surfen op de golven die je tegenkomt. Mindfulness kan hierbij helpen.

Uit onderzoek blijkt dat mindfulness

  • concentratie en stemming verbetert
  • helpt beter met stress om te gaan
  • piekeren en slaapproblemen vermindert

 

Mindfulness training
In deze groepstraining oefen je samen met andere jongeren en kun je leren van elkaars ervaringen. Het kan heel fijn zijn om in een groep te oefenen. Je kunt elkaar dan motiveren en het is gezellig. Thuis ga je verder met oefenen middels o.a. een app en een werkboek.

Over Tessa van der Sluis
Het programma wordt verzorgd door Tessa van der Sluis, GZ-psycholoog en gecertificeerd mindfulness trainer. Ze heeft haar opleiding gevolgd bij de Academie voor Mindful Teaching (Eline Snel)

Vergoeding mindfulnesstraining door de zorgverzekering
Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar of de training (deels) wordt vergoed en onder welke voorwaarden vergoeding mogelijk is.
 

Kosten: €250,- per 8-weekse cursus
incl. intakegesprek, wekelijkse mail, oefen app, werkboek

Cursusdata:
Mindfulness training najaar donderdag 19.00-20.15 uur 
3, 10, 17, 24 september, 1, 8, 22 en 29 oktober

Aantal deelnemers
5 tot maximaal 8 deelnemers.
Leeftijd: 12-14 jaar (minstens middelbare school)

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen of langs te komen bij ons aan de balie. Aan de training gaat een individueel geprek vooraf. Tessa neemt contact op om dit in te plannen.

  • * velden zijn verplicht.
Online betalen via uw eigen bank  

 

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
 Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Geplaatst op: 2020-03-15

Lieve leden, Zoals je waarschijnlijk vanmiddag uit de media en persconferentie van de regering hebt vernomen zijn sinds vandaag 18.00u scholen, horeca en sportscholen gesloten tot 6 april. Dit betekent helaas d...

Lees meer Meer nieuws
5-weeks • Energie weer in balans programma

5-weeks • Energie weer in balans programma

Geplaatst op: 2020-01-06

Als je van jezelf niet goed weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost, is het lastig om je energie goed te ‘managen’. Je kunt je dan futloos, oververmoeid of gespannen voelen. Het 5-weekse...

Lees meer Meer nieuws