Anouk

16 jaar geleden kwam Anouk in aanraking met Chineng Qigong. Het voelde als thuiskomen. Een bewegingsleer waar eigenlijk alles inzit. Theorie over het bestaan, bewegingen die je energie geven. Als drukke horecaondernemer gaf haar dit toen balans in het hectische bestaan. Een aantal jaren geleden kwam ze naast Chineng en sporten ook in aanraking met yoga. Weer gingen haar ogen open en werd ze geraakt door deze fysieke bewegingen die je ook weer naar een dieper bewustzijn brengt. Anouk dankt Moena de Jong voor haar manier van overdragen. Zij liet haar zien wat yoga werkelijk is.

Zest is ontstaan vanuit haar eigen behoefte. Ze deed aan sport, yoga, qigong en meditatie. Maar kon dat niet op 1 plek vinden. Ze gelooft dat er meerdere wegen naar Rome zijn. Naar een vitaal, gezond en bewust leven. Dus heeft ze de verschillende disciplines onder 1 dak bij elkaar gebracht. Zest Your Life betekent de Sprankel in je leven brengen. Ze hoopt dat we veel mensen kunnen inspireren en helpen dit te bereiken.

 

 

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Geplaatst op: 2019-09-25

Ga verder de verdieping in naast ons lesaanbod en doe mee met een workshop. in de laatste maanden van 2019 hebben we nog een aantal mooie workshops op de agenda staan. Toegankelijk voor iedereen, ook als je geen...

Lees meer Meer nieuws
Zest Grow wordt doorlopend maandelijks abonnement

Zest Grow wordt doorlopend maandelijks abonnement

Geplaatst op: 2019-10-16

Per 1 januari zal het Zest Grow abonnement veranderen en zal de Zest Flex maandkaart komen te vervallen. Momenteel heeft het Zest Grow abonnement een looptijd van 3 maanden welke na deze periode automatisch doo...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.