Anouk

16 jaar geleden kwam Anouk in aanraking met Chineng Qigong. Het voelde als thuiskomen. Een bewegingsleer waar eigenlijk alles inzit. Theorie over het bestaan, bewegingen die je energie geven. Als drukke horecaondernemer gaf haar dit toen balans in het hectische bestaan. Een aantal jaren geleden kwam ze naast Chineng en sporten ook in aanraking met yoga. Weer gingen haar ogen open en werd ze geraakt door deze fysieke bewegingen die je ook weer naar een dieper bewustzijn brengt. Anouk dankt Moena de Jong voor haar manier van overdragen. Zij liet haar zien wat yoga werkelijk is.

Zest is ontstaan vanuit haar eigen behoefte. Ze deed aan sport, yoga, qigong en meditatie. Maar kon dat niet op 1 plek vinden. Ze gelooft dat er meerdere wegen naar Rome zijn. Naar een vitaal, gezond en bewust leven. Dus heeft ze de verschillende disciplines onder 1 dak bij elkaar gebracht. Zest Your Life betekent de Sprankel in je leven brengen. Ze hoopt dat we veel mensen kunnen inspireren en helpen dit te bereiken.

 

 

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Open dag - 15 september

Open dag - 15 september

Geplaatst op: 2019-09-12

Op zondag 15 September openen wij weer onze deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar Mind & Body trainingen. Van 09.00 tot 16.00 uur zijn er, in twee zalen, de hele dag diverse yoga, pilates, qigong en kr...

Lees meer Meer nieuws
Tieneryoga terug op het rooster

Tieneryoga terug op het rooster

Geplaatst op: 2019-09-12

Vrijdag 18.00-19.00u Tiener zijn is superleuk, maar je maakt een hoop veranderingen door. Zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Yoga kan helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, rustig te blijven tij...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.