Boekpresentatie De Kracht van me-time

Onze eigen JJ heeft een boek geschreven!
Ter ere van de lancering geeft JJ aanstaande woensdag 24 Juli een boekpresentatie. Vanaf 17:00 uur ben je welkom en het duurt een uurtje.

Er is een natje en een droogje. JJ zal over zijn boek vertellen; waarom hij het geschreven heeft, het gehele proces en wat zijn verdere plannen zijn. 

JJ kennende gaan we met een vrolijke lach de diepte in. Zijn missie in het leven is dan ook om een tegengeluid te geven aan het negatieve ego-denksysteem. Iets wat je vast wel herkent wanneer jij al les bij hem hebt gevolgd. 

De titel van JJ’s boek is ‘de kracht van me-time’ en het is een innerlijke reisgids naar een leven vol geluk. Wat willen we nog meer?

Wij zijn net zoals velen van jullie gecharmeerd van zijn enthousiasme en uniek personage. Wij steunen hem volledig met zijn nieuwe avontuur en we weten zeker dat hij jouw steun ook super waardeert. Kom dus woensdag langs en vier samen met hem en ons de lancering van zijn boek mee! 


Ps. Dit is tevens een perfect zomerboek om mee te nemen op vakantie of om te lezen in je achtertuin onder het genot van een versnapering.

 
 Gelegenheid: 
Boeklancering
 Auteur: JJ van van Zon
 Datum:  woensdag 24 juli
 Tijd: 17.00-18.00u
 Gratis!

 

 

We zetten graag vast een stoel en drankje voor je klaar, laat ons weten of je erbij bent!
{formulier-60}

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
 Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Geplaatst op: 2020-03-15

Lieve leden, Zoals je waarschijnlijk vanmiddag uit de media en persconferentie van de regering hebt vernomen zijn sinds vandaag 18.00u scholen, horeca en sportscholen gesloten tot 6 april. Dit betekent helaas d...

Lees meer Meer nieuws
5-weeks • Energie weer in balans programma

5-weeks • Energie weer in balans programma

Geplaatst op: 2020-01-06

Als je van jezelf niet goed weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost, is het lastig om je energie goed te ‘managen’. Je kunt je dan futloos, oververmoeid of gespannen voelen. Het 5-weekse...

Lees meer Meer nieuws