Boekpresentatie De Kracht van me-time

Onze eigen JJ heeft een boek geschreven!
Ter ere van de lancering geeft JJ aanstaande woensdag 24 Juli een boekpresentatie. Vanaf 17:00 uur ben je welkom en het duurt een uurtje.

Er is een natje en een droogje. JJ zal over zijn boek vertellen; waarom hij het geschreven heeft, het gehele proces en wat zijn verdere plannen zijn. 

JJ kennende gaan we met een vrolijke lach de diepte in. Zijn missie in het leven is dan ook om een tegengeluid te geven aan het negatieve ego-denksysteem. Iets wat je vast wel herkent wanneer jij al les bij hem hebt gevolgd. 

De titel van JJ’s boek is ‘de kracht van me-time’ en het is een innerlijke reisgids naar een leven vol geluk. Wat willen we nog meer?

Wij zijn net zoals velen van jullie gecharmeerd van zijn enthousiasme en uniek personage. Wij steunen hem volledig met zijn nieuwe avontuur en we weten zeker dat hij jouw steun ook super waardeert. Kom dus woensdag langs en vier samen met hem en ons de lancering van zijn boek mee! 


Ps. Dit is tevens een perfect zomerboek om mee te nemen op vakantie of om te lezen in je achtertuin onder het genot van een versnapering.

 
 Gelegenheid: 
Boeklancering
 Auteur: JJ van van Zon
 Datum:  woensdag 24 juli
 Tijd: 17.00-18.00u
 Gratis!

 

 

We zetten graag vast een stoel en drankje voor je klaar, laat ons weten of je erbij bent!
{formulier-60}

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Geplaatst op: 2019-09-25

Ga verder de verdieping in naast ons lesaanbod en doe mee met een workshop. in de laatste maanden van 2019 hebben we nog een aantal mooie workshops op de agenda staan. Toegankelijk voor iedereen, ook als je geen...

Lees meer Meer nieuws
Zest Grow wordt doorlopend maandelijks abonnement

Zest Grow wordt doorlopend maandelijks abonnement

Geplaatst op: 2019-10-16

Per 1 januari zal het Zest Grow abonnement veranderen en zal de Zest Flex maandkaart komen te vervallen. Momenteel heeft het Zest Grow abonnement een looptijd van 3 maanden welke na deze periode automatisch doo...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.