Gebruikshandleiding app

De app is gemaakt door en gekoppeld aan ons ledenadministratiesysteem Sportivity. Zodra je geregistreerd bent bij ons, sturen zij een mail  met daarin de registratielink voor de app. Let op, deze is 24 uur geldig, houd je mail dus in de gaten. 
Als gebruikersnaam dien je jouw e-mailadres op te geven die je hebt ingevuld bij inschrijving bij Zest Your Life. Heb je geen emailadres ingevuld en wil je de app gaan gebruiken, geef deze dan alsnog aan ons door via info@zestyourlife.nl of aan de balie.
Het account geeft toegang tot de Sportivity app; je digitale en persoonlijke Mind & Body training omgeving. De app kan je downloaden in de app store of Play store.

Er zullen elke les altijd een aantal inloopplekken beschikbaar zijn. Mocht je niet via de app willen reserveren kan je dus alsnog binnenlopen, maar wel met het risico dat de inloopplekken vol kunnen zijn.

We hebben een gebruikshandleiding gemaakt, klik hieronder om te lezen. Mocht je hulp nodig hebben, vraag het ons gerust, we helpen je graag.

Open gebruikshandleiding app

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Geplaatst op: 2019-09-25

Ga verder de verdieping in naast ons lesaanbod en doe mee met een workshop. in de laatste maanden van 2019 hebben we nog een aantal mooie workshops op de agenda staan. Toegankelijk voor iedereen, ook als je geen...

Lees meer Meer nieuws
Tieneryoga terug op het rooster

Tieneryoga terug op het rooster

Geplaatst op: 2019-09-12

Vrijdag 18.00-19.00u Tiener zijn is superleuk, maar je maakt een hoop veranderingen door. Zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Yoga kan helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, rustig te blijven tij...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.