Internationale Yoga Dag 2019

Bring a friend dag

21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot de Internationale Yoga Dag. Een dag om aandacht te creëren voor de vele voordelen van het beoefenen van yoga. Wereldwijd zijn er deze dag duizenden yoga events en ook Zest Your Life doet mee! Alles lessen zijn gratis toegankelijk voor iedereen, ook de krachttraininglessen. 

Ervaar rust, ontspanning en kracht
Voor wie op deze speciale dag yoga wil ervaren organiseert Zest Your Life een' Bring a friend' dag. Neem deze dag een vriendin, oom, collega, buurvrouw mee. Alles lessen zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Iedereen is welkom, ook als je geen ervaring hebt met yoga, Chineng Qigong of kettlebell. De lessen vinden 's ochtends en einde middag plaats. 

Bring a friend lessen Internationale Yoga dag

Programma zaal 1 Programma zaal 2
   
09:15-10:00 - Kettlebell  09:00-10:15 - Hatha Yoga
10:30-11:45 - Yin Yoga                          10:45-12:00 - Chineng Qigong (Chinese yoga)
16:30-17:30 - Kinder Yoga 16:30-17.45 - Flow Yin 
18:00-18:45 - Kettlebell  


Ja, ik doe graag mee met één of meerdere lessen

  • * velden zijn verplicht.

Meer informatie
Zest Your Life staat voor kwaliteit en gastvrijheid. In Amstelveen zijn we dé plek voor mind & body trainingen. Met hoge kwaliteit lessen en dynamische workshops in o.a. yoga, meditatie, krachttraining en qigong bieden wij gezonde beweging en rust. Onze leden zijn verzekerd van goede begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om zo hun doelstellingen te halen. Wij zijn pas tevreden als de leden met een goed gevoel naar huis gaan. Zest Your Life is elke dag van de week open, heeft 3 zalen en is gevestigd aan de Eleanor Rooseveltlaan 102, Amstelveen.

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Les reserveren via app

Les reserveren via app

Geplaatst op: 2019-04-30

Het is zover! De app om lessen te kunnen reserveren is vanaf morgen woensdag 1 mei actief. De komende maand zullen we als testperiode gebruiken. Kijken hoe de app bevalt en wat we eventueel anders zoude...

Lees meer Meer nieuws
Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Geplaatst op: 2018-12-06

Afgelopen dinsdagavond 4 december vond de workshop van Teacher Li plaats. Het was weer een bijzondere liefdevolle avond. Hij heeft weer velen geinspireerd. Voor wie niet aanwezig kon zijn, kan komend jaar ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.