Internationale Yoga Dag 2019

Bring a friend dag

21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot de Internationale Yoga Dag. Een dag om aandacht te creëren voor de vele voordelen van het beoefenen van yoga. Wereldwijd zijn er deze dag duizenden yoga events en ook Zest Your Life doet mee! Alles lessen zijn gratis toegankelijk voor iedereen, ook de krachttraininglessen. 

Ervaar rust, ontspanning en kracht
Voor wie op deze speciale dag yoga wil ervaren organiseert Zest Your Life een' Bring a friend' dag. Neem deze dag een vriendin, oom, collega, buurvrouw mee. Alles lessen zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Iedereen is welkom, ook als je geen ervaring hebt met yoga, Chineng Qigong of kettlebell. 

Zest Your Life brengt die dag niet alleen yoga, maar verschillende mind & body trainingen onder de aandacht voor een bewust, gezond, krachjtig en geïnspireerd leven. Naast verschillende soorten yoga kan je ook Chineng Qigong (Chinese yoga) en een les kettlebell meedoen. En kan je afsluiten met een extra Meditatieles. Ook kinderen kunnen een les kinderyoga meedoen. Breng de voordelen van mind & body training onder de aandacht bij jouw vrienden, familie, buren en collega's. Neem ze mee voor een gratis les! En laat ze zelf ervaren hoe het beoefenen van verschillende lessen zorgt voor optimale balans tussen mind & body.


Bring a friend lessen Internationale Yoga dag

Programma zaal 1 Programma zaal 2
   
09:15-10:00 - Kettlebell  09:00-10:15 - Hatha Yoga
10:30-11:45 - Yin Yoga                          10:45-12:00 - Chineng Qigong (Chinese yoga)
16:30-17:30 - Kinder Yoga 16:30-17.45 - Flow Yin 
18:00-18:45 - Kettlebell 18.00-18.45 - Meditatie


Ja, ik doe graag mee met één of meerdere lessen

{formulier-48}

Meer informatie
Zest Your Life staat voor kwaliteit en gastvrijheid. In Amstelveen zijn we dé plek voor mind & body trainingen. Met hoge kwaliteit lessen en dynamische workshops in o.a. yoga, meditatie, krachttraining en qigong bieden wij gezonde beweging en rust. Onze leden zijn verzekerd van goede begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om zo hun doelstellingen te halen. Wij zijn pas tevreden als de leden met een goed gevoel naar huis gaan. Zest Your Life is elke dag van de week open, heeft 3 zalen en is gevestigd aan de Eleanor Rooseveltlaan 102, Amstelveen.

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Geplaatst op: 2019-09-25

Ga verder de verdieping in naast ons lesaanbod en doe mee met een workshop. in de laatste maanden van 2019 hebben we nog een aantal mooie workshops op de agenda staan. Toegankelijk voor iedereen, ook als je geen...

Lees meer Meer nieuws
Zest Grow wordt doorlopend maandelijks abonnement

Zest Grow wordt doorlopend maandelijks abonnement

Geplaatst op: 2019-10-16

Per 1 januari zal het Zest Grow abonnement veranderen en zal de Zest Flex maandkaart komen te vervallen. Momenteel heeft het Zest Grow abonnement een looptijd van 3 maanden welke na deze periode automatisch doo...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.