Yoga voor Kinderen & Tieners

Kinderyoga (8-12) vrijdag 16:30 - 17:30

Kinderyoga is een mix van bewegen, plezier en aandacht. Elke les zullen de kinderen aan de hand van een thema spelenderwijs aan de slag gaan met allerlei yogahoudingen, dans- en ademhalingsoefeningen, fantaseren (visualisatie en meditatie) en concentratiespelletjes. Plezier staat voorop.

Tieneryoga (12-15) vrijdag 18:00 - 19:00

In het leven van een puber verandert er veel op meerdere gebieden (sociaal, fysiek en emotioneel). Door yoga kunnen ze zich zowel mentaal als fysiek sterker gaan voelen. Het is een effectieve, maar ook leuke, inspirerende en ontspannende manier om aan de balans tussen lichaam en geest te werken. Alle elementen van yoga komen aan bod: yogahoudingen, ademhaling, concentratie, meditatie, visualisatie, ontspanningsoefeningen en zelfbewustzijn. In de les is ook ruimte voor eigen inbreng.

Proefles voor kinder & tiener yoga
Het is mogelijk 1 keer een proefles te volgen voor €8,-
Inschrijven kan via de mail info@zestyourlife.nl of telefonisch 020 363 75 77

 

Wil jij ook een keer mee doen? 

Vul dan onderstaand formulier in en vraag direct online alle (start)informatie aan. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

Zest Your Life in Amstelveen is dé plek voor Yoga, Meditatie, Krachttraining en Meer. Bij Zest Your Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Proefmaand.

 

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Open dag bij Zest Your Life -24 september

Open dag bij Zest Your Life -24 september

Geplaatst op: 2017-09-06

Op zondag 24 september openen wij onze deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar Mind & Body trainingen. Van 10 tot 16 uur zijn er, in twee zalen, de hele dag diverse yoga (basic, hatha, yin, vinyasa,...

Lees meer Meer nieuws
 Get inspired: maak een maand lang kennis met Zest Your Life

Get inspired: maak een maand lang kennis met Zest Your Life

Geplaatst op: 2017-05-15

Yoga, meditatie, kracht; dat ik met mezelf aan de slag wil weet ik wel, maar wat past nou eigenlijk het beste bij mij? Om daar achter te komen, zou je al die verschillende dingen het liefst eerst uitproberen. Get...

Lees meer Meer nieuws