Niek

Niek is al jaren ervaren als trainer in sportscholen, personal trainer en in fysiopraktijk. Als personal trainer komt hij veel mensen tegen die gewicht willen verliezen, op die manier kwam Niek erbij om KettleBell trainingen te geven. De trainingsvorm is zeer effectief om gewichtsverlies te ondersteunen en tegelijkertijd de kracht, flexibiliteit en conditie te verbeteren.

Door eerst zelf alle technieken onder de knie te krijgen besloot hij om de training toe te passen in zijn werk. Een goede techniek en uitvoering is voor Niek erg belangrijk in de training. Het maakt de les veiliger en iedereen kan er veel meer energie in stoppen en daardoor meer uit zijn training halen.
Daarnaast probeert hij iedereen zijn of haar eigen grens op te laten zoeken en af en toe er overheen te gaan. Op die manier wordt iedereen sterker, fitter en zelfs slanker. Wat Niek de mensen mee wil geven in de les, is dat hard trainen niet alleen maar pijn hoeft te doen. Het is net zo belangrijk dat iedereen tevreden en met een goed gevoel naar huis gaat.

Anouk vond de KettleBell lessen van Niek op de sportschool zo leuk en inspirerend dat ze hem uitnodigde om bij Zest Your Life ook KettleBell lessen te gaan geven.

Niek doet zelf veel aan krachttraining. Hij heeft wel eens yoga geprobeerd en denkt dat het goed voor hem zou zijn om dat toch vaker te doen. Maar stiekem voelt krachttraining toch lekkerder.

Niek heeft zoveel plezier in het lesgeven, dat hij zich niet kan indenken ooit in een andere sector te gaan werken. Hij hoopt nog lang les te geven, zelf fit te blijven en andere mensen te inspireren tijdens lessen of personal training. Misschien dat Niek in de toekomst een eigen sportschool heeft.

Motto: Hard werken, plezier in wat je doet en alles komt goed

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
 Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Geplaatst op: 2020-03-15

Lieve leden, Zoals je waarschijnlijk vanmiddag uit de media en persconferentie van de regering hebt vernomen zijn sinds vandaag 18.00u scholen, horeca en sportscholen gesloten tot 6 april. Dit betekent helaas d...

Lees meer Meer nieuws
5-weeks • Energie weer in balans programma

5-weeks • Energie weer in balans programma

Geplaatst op: 2020-01-06

Als je van jezelf niet goed weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost, is het lastig om je energie goed te ‘managen’. Je kunt je dan futloos, oververmoeid of gespannen voelen. Het 5-weekse...

Lees meer Meer nieuws