5-weeks • Energie weer in balans programma

Als je van jezelf niet goed weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost, is het lastig om je energie goed te ‘managen’. Je kunt je dan futloos, oververmoeid of gespannen voelen. Het 5-weekse ‘Energie weer in balans’ programma ondersteunt je om je bewust te worden van hoe jouw energiehuishouding werkt. Je krijgt inzicht in wat voor jou de beste balans is tussen inspanning en ontspanning. Dat stelt je in staat om keuzes te maken die voor jou passend zijn om zo vanuit rust met (meer) energie jouw leven leiden. Het programma focust op opladen, bewegen en bewust worden van jouw lichaam en geest. En van daaruit jouw optimale energiebalans ontdekken.

Hoe werkt het?
Je start met een persoonlijke intake om het programma op maat te maken. In de intake bepaal je jouw doel en bespreek je jouw valkuilen. Je krijgt een Get Inspired proefmaand. Hiermee kun je vier weken onbeperkt lessen volgen in het reguliere lesrooster.  Daarnaast zijn er vijf wekelijkse speciale sessies rondom een ondersteunend thema.

Voor wie
Mensen die meer energie willen ervaren, zich vaak laag in energie voelen en/of waarbij het energieniveau (sterk) wisselt.

Wanneer
Starten wanneer jij wilt! Intake op afspraak inclusief uitleg lesrooster. Themasessies 5 keer
op donderdag van 9.30 tot 10.45 uur.

Kosten
€ 79,99 inclusief proefmaand Get Inspired*
€ 50,- voor leden**

*Het 5-weeks ‘Energie weer in balans’ programma kost normaal €129,99 en is inclusief de Get Inspired proefmaand. Deze aanbieding is geldig t/m 31 mei 2020 voor nieuwe leden.
** Leden met een Grow of Spirit abonnement


Aanmelden 

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
 Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Geplaatst op: 2020-03-15

Lieve leden, Zoals je waarschijnlijk vanmiddag uit de media en persconferentie van de regering hebt vernomen zijn sinds vandaag 18.00u scholen, horeca en sportscholen gesloten tot 6 april. Dit betekent helaas d...

Lees meer Meer nieuws
5-weeks • Energie weer in balans programma

5-weeks • Energie weer in balans programma

Geplaatst op: 2020-01-06

Als je van jezelf niet goed weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost, is het lastig om je energie goed te ‘managen’. Je kunt je dan futloos, oververmoeid of gespannen voelen. Het 5-weekse...

Lees meer Meer nieuws