Hele zomer open!

Zest is de hele zomer open!

Het rooster loopt gewoon door met een paar kleine wijzigingen. Blijf dus lekker doortrainen gedurende de zomer.
Tijdens de zomer zal er wegens groot succes vorige zomer op zaterdagochtend 09.00-10.15u een core workout door JJ gegeven worden (daarmee vervalt tijdelijk de pilates). Kijk voor het actuele rooster op onze website of in de app.

Neem lekker even tijd voor jezelf tijdens de schoolvakantie en laat je kind(eren) bij een vriendje/oppas/opa & oma spelen. (Wij bieden/hebben geen opvang)

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Geplaatst op: 2019-09-25

Ga verder de verdieping in naast ons lesaanbod en doe mee met een workshop. in de laatste maanden van 2019 hebben we nog een aantal mooie workshops op de agenda staan. Toegankelijk voor iedereen, ook als je geen...

Lees meer Meer nieuws
Tieneryoga terug op het rooster

Tieneryoga terug op het rooster

Geplaatst op: 2019-09-12

Vrijdag 18.00-19.00u Tiener zijn is superleuk, maar je maakt een hoop veranderingen door. Zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Yoga kan helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, rustig te blijven tij...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.