Les reserveren via app

Het is zover! De app om lessen te kunnen reserveren is vanaf morgen woensdag 1 mei actief.
De komende maand zullen we als testperiode gebruiken. Kijken hoe de app bevalt en wat we eventueel anders zouden kunnen doen, kunnen verbeteren. Jullie feedback is hierbij welkom.
De app is gemaakt door en gekoppeld aan ons ledenadministratiesysteem Sportivity. Zij zullen alle leden 1 mei een mail versturen met daarin de registratielink voor de app. Let op, deze is 24 uur geldig, hou je mail dus in de gaten. 
Als gebruikersnaam dien je jouw e-mailadres op te geven die je hebt ingevuld bij inschrijving bij Zest Your Life. Heb je geen emailadres ingevuld en wil je de app gaan gebruiken, geef deze dan alsnog aan ons door via info@zestyourlife.nl of aan de balie.
Het account geeft toegang tot de Sportivity app; je digitale en persoonlijke Mind & Body training omgeving. De app kan je gratis downloaden in de app store of Play store.

Er zullen elke les altijd een aantal inloopplekken beschikbaar zijn. Deze 3-5 plekken staan ook standaard al gereserveerd in de app. Mocht je niet via de app willen reserveren kan je dus alsnog binnenlopen, maar wel met het risico dat de inloopplekken vol kunnen zijn.
Ook kan je wanneer een les vol is, je op een wachtlijst plaatsen. Je krijgt dan een email wanneer er een plek vrij gekomen is.

We hebben een gebruikshandleiding gemaakt, klik hier om te lezen. Mocht je hulp nodig hebben, vraag het ons gerust, we helpen je graag.

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Les reserveren via app

Les reserveren via app

Geplaatst op: 2019-04-30

Het is zover! De app om lessen te kunnen reserveren is vanaf morgen woensdag 1 mei actief. De komende maand zullen we als testperiode gebruiken. Kijken hoe de app bevalt en wat we eventueel anders zoude...

Lees meer Meer nieuws
Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Geplaatst op: 2018-12-06

Afgelopen dinsdagavond 4 december vond de workshop van Teacher Li plaats. Het was weer een bijzondere liefdevolle avond. Hij heeft weer velen geinspireerd. Voor wie niet aanwezig kon zijn, kan komend jaar ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.