Les reserveren via app

Het is zover! De app om lessen te kunnen reserveren is vanaf morgen woensdag 1 mei actief.
De komende maand zullen we als testperiode gebruiken. Kijken hoe de app bevalt en wat we eventueel anders zouden kunnen doen, kunnen verbeteren. Jullie feedback is hierbij welkom.
De app is gemaakt door en gekoppeld aan ons ledenadministratiesysteem Sportivity. Zij zullen alle leden 1 mei een mail versturen met daarin de registratielink voor de app. Let op, deze is 24 uur geldig, hou je mail dus in de gaten. 
Als gebruikersnaam dien je jouw e-mailadres op te geven die je hebt ingevuld bij inschrijving bij Zest Your Life. Heb je geen emailadres ingevuld en wil je de app gaan gebruiken, geef deze dan alsnog aan ons door via info@zestyourlife.nl of aan de balie.
Het account geeft toegang tot de Sportivity app; je digitale en persoonlijke Mind & Body training omgeving. De app kan je gratis downloaden in de app store of Play store.

Er zullen elke les altijd een aantal inloopplekken beschikbaar zijn. Deze 3-5 plekken staan ook standaard al gereserveerd in de app. Mocht je niet via de app willen reserveren kan je dus alsnog binnenlopen, maar wel met het risico dat de inloopplekken vol kunnen zijn.
Ook kan je wanneer een les vol is, je op een wachtlijst plaatsen. Je krijgt dan een email wanneer er een plek vrij gekomen is.

We hebben een gebruikshandleiding gemaakt, klik hier om te lezen. Mocht je hulp nodig hebben, vraag het ons gerust, we helpen je graag.

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Geplaatst op: 2019-09-25

Ga verder de verdieping in naast ons lesaanbod en doe mee met een workshop. in de laatste maanden van 2019 hebben we nog een aantal mooie workshops op de agenda staan. Toegankelijk voor iedereen, ook als je geen...

Lees meer Meer nieuws
Zest Grow wordt doorlopend maandelijks abonnement

Zest Grow wordt doorlopend maandelijks abonnement

Geplaatst op: 2019-10-16

Per 1 januari zal het Zest Grow abonnement veranderen en zal de Zest Flex maandkaart komen te vervallen. Momenteel heeft het Zest Grow abonnement een looptijd van 3 maanden welke na deze periode automatisch doo...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.