Open dag bij Zest Your Life -24 september

Op zondag 24 september openen wij onze deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar Mind & Body trainingen. Van 10 tot 16 uur zijn er, in twee zalen, de hele dag diverse yoga (basic, hatha, yin, vinyasa, restorative), pilates, kettle bell en qigong lessen gratis te volgen. Om 14 uur is er een les speciaal voor kinderen (8-12 jaar). En in de derde zaal zullen drie lezingen/workshops worden gegeven.

Ervaar rust, ontspanning en kracht

Voor wie op deze speciale dag Mind & Body trainingen wil ervaren, organiseert Zest Your Life deze gratis kennismakingsdag. Iedereen is welkom, ook als je geen ervaring hebt met yoga. De lessen beginnen steeds op het hele uur. De eerste twee lessen starten om 10 uur. Vooraf inschrijven is niet nodig maar kom op tijd want vol is vol. Yogamatten zijn aanwezig. 

Programma lessen

10 uur            Zaal 1: Vinyasa yoga           Zaal 2: Yin yoga
11 uur            Zaal 1: Pilates                     Zaal 2: ChiNeng Qigong
12 uur            Zaal 1: Basic yoga               Zaal 2: Basic yoga
14 uur            Zaal 1: Hatha yoga              Zaal 2: Kinder yoga (8-12 jaar)
15 uur            Zaal 1: Kettle bell               Zaal 2: Resorative Yoga

Massage marathon 

Friskfysio geeft van 11 tot 13 uur elk kwartier een gratis massage. Aanmelden kan vanaf 10 uur dus kom op tijd want vol is vol.

Programma workshops en lezing

>> Workshop: Discover Your Uniqueness – JJ van Zon (10 -12 uur)

What do I come away with?
• Insights on how to accept who you are.
• How to embrace and shine your uniqueness.
• Live your life free from what other people think of you.
What can I expect?
This workshop contains 5 assignments that will challenge you to go deeper. Supported with mind- and bodywork you’ll create access to your authentic Self.
The universe made you unique and you owe it to the world and yourself to shine with that uniqueness.

>> Workshop - Verruim je bewustzijn – Kitty Opdam (12 - 14 uur)

Er zijn verschillende manieren waarop je bewustzijn kunt ervaren.
Deze middag vertelt Kitty Opdam iets over het bewustzijn, welke vormen van bewustzijn er bestaan, wat is hypnose? Wat zijn hersengolven en welke verschillende soorten hersengolven zijn er?
Er bestaan energiebehandelingen die invloed hebben op je bewustzijn, waardoor je toegang krijgt tot een ander deel van je bewustzijn
In haar praktijk Sunflower Healing & Massage werkt Kitty onder meer met Reconnective Healing en Acces Consciousness. Deze behandelingen geven naast zeer diepe ontspanning ook andere effecten, het stimuleert o.a. het zelfhelend vermogen.
In deze middag zal ze hier meer over vertellen en kun je kort de energie van Reconnectieve healing voelen. Tot slot zal een groepshealing worden gedaan waarin je een ander bewustzijn kunt ervaren. 

>> Lezing –  The art of healing - René Ephraim (14 - 16 uur)

De aanname dat wij als persoon een individu zijn is onze grootste beperking. Dit geeft een vertekening aan onze ware essentie, of onze ware identiteit. Door de “verheerlijking van de individualiteit” wordt lijden, ziekte en angst voor de dood versterkt.

In 2015, ervaarde René (toen 68 jaar) extreme buikpijn, en werd er een grote kwaadaardige tumor gevonden die al uitgezaaid was naar andere organen. De behandeling bestond uit bestraling, chemo en 6 operaties in een periode van 21 maanden.

De nu 70 jarige René zal laten zien hoe hij de kansen versloeg met een ongelofelijk herstel, dat heeft geresulteerd in een vitaal, productief en kankervrij leven.

Zijn dagelijkse practise om zijn ware essentie te beleven kan iedereen inspireren die meer harmonie, vreugde en balans wil in zijn leven wil ervaren.

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Open dag bij Zest Your Life -24 september

Open dag bij Zest Your Life -24 september

Geplaatst op: 2017-09-06

Op zondag 24 september openen wij onze deuren voor iedereen die nieuwsgierig is naar Mind & Body trainingen. Van 10 tot 16 uur zijn er, in twee zalen, de hele dag diverse yoga (basic, hatha, yin, vinyasa,...

Lees meer Meer nieuws
 Get inspired: maak een maand lang kennis met Zest Your Life

Get inspired: maak een maand lang kennis met Zest Your Life

Geplaatst op: 2017-05-15

Yoga, meditatie, kracht; dat ik met mezelf aan de slag wil weet ik wel, maar wat past nou eigenlijk het beste bij mij? Om daar achter te komen, zou je al die verschillende dingen het liefst eerst uitproberen. Get...

Lees meer Meer nieuws