Special Event: Boekpresentatie De Kracht van me-time van JJ van Zon

Onze eigen JJ heeft een boek geschreven!
Je kan het nu online bestellen. Ga naar www.jjvanzon.nl en volg de stappen. 

Ter ere van de lancering geeft JJ aanstaande woensdag 24 Juli een boekpresentatie. Vanaf 17:00 uur ben je welkom en het duurt een uurtje.
Er is een natje en een droogje. JJ zal over zijn boek vertellen; waarom hij het geschreven heeft, het gehele proces en wat zijn verdere plannen zijn. 

JJ kennende gaan we met een vrolijke lach de diepte in. Zijn missie in het leven is dan ook om een tegengeluid te geven aan het negatieve ego-denksysteem. Iets wat je vast wel herkent wanneer jij al les bij hem hebt gevolgd. 

De titel van JJ’s boek is ‘de kracht van me-time’ en het is een innerlijke reisgids naar een leven vol geluk. Wat willen we nog meer?

Wij zijn net zoals velen van jullie gecharmeerd van zijn enthousiasme en uniek personage. Wij steunen hem volledig met zijn nieuwe avontuur en we weten zeker dat hij jouw steun ook super waardeert. Kom dus woensdag langs en vier samen met hem en ons de lancering van zijn boek! 

We zetten graag een stoel en drankje voor je klaar, om je aan te melden klik hier

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Zest Summer Challenge

Zest Summer Challenge

Geplaatst op: 2019-07-12

Unieke actie gedurende de zomer! Intensieve zomer boost nodig tijdens de zomer vakantie? Zest biedt je 2 weken intensief me-time! 6x trainen in korte tijd.  Kom langs en begin direct! 2 wekenlang Me-t...

Lees meer Meer nieuws
Hele zomer open!

Hele zomer open!

Geplaatst op: 2019-07-12

Zest is de hele zomer open! Het rooster loopt gewoon door met een paar kleine wijzigingen. Blijf dus lekker doortrainen gedurende de zomer. Tijdens de zomer zal er wegens groot succes vorige zomer op ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.