Tieneryoga terug op het rooster

Vrijdag 18.00-19.00u

Tiener zijn is superleuk, maar je maakt een hoop veranderingen door. Zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Yoga kan helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, rustig te blijven tijdens prestatiemomenten en het lichaam sterker en soepel maken. 
De yogahoudingen versterken de spieren, waardoor kracht toeneemt en conditie verbetert, het verbetert flexibiliteit en helpt ontspannen. De ademhalingsoefeningen helpen om gedachtes los te laten en rustig en kalm te zijn, waardoor je beter met emoties om kan gaan.

Tijdens een yogales kunnen tieners even alles vergeten, lekker lichamelijk bezig zijn (coole yogahoudingen doen!) en zich ontspannen. 
Daarnaast is het een goede aanvulling op fysieke sporten. 

Elke vrijdag van 18.00-19.00 de week goed en ontspannen afsluiten. Start vanaf 6 september.
Ook start 6 september de kinderyogales weer.

De lessen worden dit schooljaar door een nieuwe docent gegeven, Sanne Bredt. We zijn blij Sanne bij Zest erbij te hebben.

Klik hier voor meer info en aanmelden

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
 Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Geplaatst op: 2020-03-15

Lieve leden, Zoals je waarschijnlijk vanmiddag uit de media en persconferentie van de regering hebt vernomen zijn sinds vandaag 18.00u scholen, horeca en sportscholen gesloten tot 6 april. Dit betekent helaas d...

Lees meer Meer nieuws
5-weeks • Energie weer in balans programma

5-weeks • Energie weer in balans programma

Geplaatst op: 2020-01-06

Als je van jezelf niet goed weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost, is het lastig om je energie goed te ‘managen’. Je kunt je dan futloos, oververmoeid of gespannen voelen. Het 5-weekse...

Lees meer Meer nieuws