Tieneryoga terug op het rooster

Vrijdag 18.00-19.00u

Tiener zijn is superleuk, maar je maakt een hoop veranderingen door. Zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Yoga kan helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, rustig te blijven tijdens prestatiemomenten en het lichaam sterker en soepel maken. 
De yogahoudingen versterken de spieren, waardoor kracht toeneemt en conditie verbetert, het verbetert flexibiliteit en helpt ontspannen. De ademhalingsoefeningen helpen om gedachtes los te laten en rustig en kalm te zijn, waardoor je beter met emoties om kan gaan.

Tijdens een yogales kunnen tieners even alles vergeten, lekker lichamelijk bezig zijn (coole yogahoudingen doen!) en zich ontspannen. 
Daarnaast is het een goede aanvulling op fysieke sporten. 

Elke vrijdag van 18.00-19.00 de week goed en ontspannen afsluiten. Start vanaf 6 september.
Ook start 6 september de kinderyogales weer.

De lessen worden dit schooljaar door een nieuwe docent gegeven, Sanne Bredt. We zijn blij Sanne bij Zest erbij te hebben.

Klik hier voor meer info en aanmelden

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Geplaatst op: 2019-09-25

Ga verder de verdieping in naast ons lesaanbod en doe mee met een workshop. in de laatste maanden van 2019 hebben we nog een aantal mooie workshops op de agenda staan. Toegankelijk voor iedereen, ook als je geen...

Lees meer Meer nieuws
Tieneryoga terug op het rooster

Tieneryoga terug op het rooster

Geplaatst op: 2019-09-12

Vrijdag 18.00-19.00u Tiener zijn is superleuk, maar je maakt een hoop veranderingen door. Zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Yoga kan helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, rustig te blijven tij...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.