Bedrijfsfitness Nederland bij Zest Your Life

NATIONAAL BEDRIJFSFITNESSPLAN

Zest your life is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 50% voordeel te gaan fitnessen.
 

BEDRIJFSFITNESS NEDERLAND is met haar expertise en jarenlange ervaring in fiscaalvriendelijke arbeidsvoorwaarden dé schakel tussen het fitnesscentrum en de zakelijke markt. Het belastingvoordeel en een aantrekkelijke werkgeversbijdrage maken een fitnessabonnement gemiddeld 50% goedkoper.

Bedrijfsfitness Nederland verzorgt voor werkgevers kosteloos de gehele opzet en uitvoering van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. 

VOOR DE WERKGEVER:
Volledig gedigitaliseerd
Met het online portaal ‘MijnBFNL’ wordt het gehele proces van aanmelden, de accordering door de werkgever en de facturatie van de bedrijfsfitness abonnementen digitaal doorlopen. U heeft altijd inzicht in bijvoorbeeld het aantal deelnemers en de looptijd van abonnementen. Zodoende kunt u te allen tijde de voortgang van uw bedrijfsfitnessregeling monitoren.

Fiscaal- en administratief maatwerk
Bedrijfsfitness Nederland als intermediair in fiscaalvoordelige bedrijfsfitnessregelingen kent als geen ander de fiscale mogelijkheden. Voor het Nationaal Bedrijfsfitness Plan als secundaire arbeids-voorwaarde binnen het cafetariamodel heeft de Belastingdienst bovendien een landelijke goedkeuring afgegeven. Naast een cafetariaregeling op maat zorgen zij ervoor dat de administratieve procedure aansluit bij de werkwijze van uw organisatie. Zo profiteert u optimaal van de mogelijkheden van bedrijfsfitness met een op maat ingerichte regeling!

Geheel kosteloos verzorgd
Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is voor u als werkgever geheel kosteloos. Sterker nog, naast de gezondheidseffecten op langere termijn levert het u zelfs een directe besparing op! De verrekening van abonnementen met brutosalaris zorgt voor een verlaagde afdracht van sociale werkgeverslasten. Vanuit deze besparing is het mogelijk geheel kostenneutraal een werkgeversbijdrage te financieren!

Eén centraal loket
Niet alleen de opzet en implementatie van uw bedrijfsfitnessplan wordt u uit handen genomen, ook de uitvoering verzorgen wij volledig. Vanzelfsprekend brengt een nieuwe arbeidsvoorwaarde vragen van medewerkers met zich mee. De Klantenservice van Bedrijfsfitness Nederland is het centrale aanspreekpunt en vormt dé schakel tussen uw organisatie, uw medewerkers en SQUASH & WELLNESS

Meer informatie financieel.

 

VOOR DE WERKNEMER:
Via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunt u met gemiddeld 40-50% belasting-voordeel fitnessen bij uw favoriete fitnesscentrum. Zo is fitness niet alleen leuk en gezond, maar ook misschien betaalbaarder voor u! Actief zijn en veel bewegen zorgt ervoor dat u zich gezond en fit voelt. 

Aantrekkelijk belastingvoordeel
Voor velen blijkt de prijs een belangrijke reden om niet bij Zest your life te gaan trainen. Wellicht geldt dit ook voor u en bent u om die reden nog niet begonnen bij ons. Of u traint al wel, maar zou dit graag voordeliger willen doen. Via uw werkgever kunt u uw abonnementsgeld laten verrekenen met uw brutosalaris. Deze verrekening zorgt voor een belastingvoordeel van maar liefst gemiddeld 40- 50%!

Tip uw werkgever!
De volledige opzet, implementatie en uitvoering van de arbeidsvoorwaarde ‘fitnessen met belastingvoordeel’ neemt BFNL uw werkgever geheel kosteloos uit handen. Zo hoeft uw organisatie dus geen budget vrij te maken om het Nationaal Bedrijfsfitness Plan aan te gaan bieden!
Reeds vele toonaangevende werkgevers maken dan ook al gebruik van deze unieke dienstverlening en hebben het Nationaal Bedrijfsfitness Plan opgenomen in het arbeidsvoorwaardenpakket. 
Heeft uw organisatie nog geen bedrijfsfitness regeling en wilt u uw werkgever attenderen op het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Vul hieronder het contact-formulier in en BFNL informeert uw werkgever vrijblijvend over onze kosteloze dienstverlening. Misschien sport u dan binnenkort ook met belastingvoordeel!

Zest Your Life in Amstelveen is dé plek voor Yoga, Meditatie, Krachttraining en Meer. Bij Zest Your Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Proefmaand.

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
 Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Geplaatst op: 2020-03-15

Lieve leden, Zoals je waarschijnlijk vanmiddag uit de media en persconferentie van de regering hebt vernomen zijn sinds vandaag 18.00u scholen, horeca en sportscholen gesloten tot 6 april. Dit betekent helaas d...

Lees meer Meer nieuws
5-weeks • Energie weer in balans programma

5-weeks • Energie weer in balans programma

Geplaatst op: 2020-01-06

Als je van jezelf niet goed weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost, is het lastig om je energie goed te ‘managen’. Je kunt je dan futloos, oververmoeid of gespannen voelen. Het 5-weekse...

Lees meer Meer nieuws