Fysiotherapie & Massage

Fysiotherapie 

Wij zijn twee broers (Bas links en Bart)met een sportieve achtergrond en met beide jarenlange ervaring als fysiotherapeut in de praktijk. Samen delen we de passie voor het menselijk lichaam en geeft het oplossen van de puzzel rondom complexe klachten ons energie. Door onze krachten te bundelen hebben we een heldere, effectieve methode ontwikkeld met een doelgerichte ‘no nonsens’ aanpak. Naar onze mening zit Fysiotherapieland in een vastgeroest kader en wordt er te veel aandacht besteed aan symptoombestrijding en te weinig aan het behandelen van de oorzaak van de klachten. Vaak wordt fysiotherapie als ingewikkeld en vooral erg vervelend ervaren, wat absoluut niet zo hoeft te zijn. Wij willen het simpel en overzichtelijk houden en je gewoon van je klachten af helpen. Daarbij hoeft het dus ook geen straf te zijn, want een blessure is al irritant genoeg.

Voor meer informatie kijk op www.friskfysio.nl
Bel of mail voor een afspraak.
085 5000 333 - info@friskfysio.nl

Massage

Kennismakingsactie voor alle leden van Zest Your Life 
Energtishe massage van 60 minuten voor € 35,- !

Mijn naam is Kitty Opdam. Ik ben energetisch therapeut en mijn behandelingen richten zich op het in balans brengen van het energiesysteem en verruimen van het bewustzijn. Als energie lang geblokkeerd is geeft dit klachten. Met name stress is een grote veroorzaker van blokkades.Ik maak in mijn behandeling gebruik van verschillende technieken, zoals kinesologie, the Matrix, Reconnective Healing en reflexzonetherapie. Deze verwerk ik tot een vorm van massage, deels fysiek, deels energetisch, gericht op een diepe ontspanning waarbij energie gaat stromen. De behandeling is voor iedereen die ontspanning zoekt, een druk bestaan heeft en even uit zijn hoofd wil, of juist te weinig energie ervaart.

Voor meer informatie kijk op www.sun-flower.nl
Interesse? Bel of mail voor een afspraak.
06-81034696 - kitty.opdam@xs4all.nl

Zest Your Life in Amstelveen is dé plek voor Yoga, Meditatie, Krachttraining en Meer. Bij Zest Your Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Proefmaand.


Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Zest in Portugal! Ga met ons mee

Zest in Portugal! Ga met ons mee

Geplaatst op: 2018-07-19

Heb je behoefte aan tijd voor jezelf en wil je daarnaast genieten van prachtige ruige natuur? Ga dan met ons mee in september naar Portugal. Een week lang mind & body trainen, genieten van de natuur, lekker eten en..

Lees meer Meer nieuws
 Get inspired: maak een maand lang kennis met Zest Your Life

Get inspired: maak een maand lang kennis met Zest Your Life

Geplaatst op: 2018-05-08

Yoga, meditatie, kracht; dat ik met mezelf aan de slag wil weet ik wel, maar wat past nou eigenlijk het beste bij mij? Om daar achter te komen, zou je al die verschillende dingen het liefst eerst uitproberen. Get...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.