Fysiotherapie & Massage

Fysiotherapie 

Wij zijn twee broers (Bas links en Bart) met een sportieve achtergrond en met beide jarenlange ervaring als fysiotherapeut in de praktijk. Samen delen we de passie voor het menselijk lichaam en geeft het oplossen van de puzzel rondom complexe klachten ons energie. Door onze krachten te bundelen hebben we een heldere, effectieve methode ontwikkeld met een doelgerichte ‘no nonsens’ aanpak. Naar onze mening zit Fysiotherapieland in een vastgeroest kader en wordt er te veel aandacht besteed aan symptoombestrijding en te weinig aan het behandelen van de oorzaak van de klachten. Vaak wordt fysiotherapie als ingewikkeld en vooral erg vervelend ervaren, wat absoluut niet zo hoeft te zijn. Wij willen het simpel en overzichtelijk houden en je gewoon van je klachten af helpen. Daarbij hoeft het dus ook geen straf te zijn, want een blessure is al irritant genoeg.

Klik voor de GRATIS fysio check

Voor meer informatie kijk op www.friskfysio.nl
Bel of mail voor een afspraak.
085 5000 333 - info@friskfysio.nl

Massage

Kennismakingsactie voor alle leden van Zest Your Life 
Energtishe massage van 60 minuten voor € 35,- !

Mijn naam is Kitty Opdam. Ik ben energetisch therapeut en mijn behandelingen richten zich op het in balans brengen van het energiesysteem en verruimen van het bewustzijn. Als energie lang geblokkeerd is geeft dit klachten. Met name stress is een grote veroorzaker van blokkades.Ik maak in mijn behandeling gebruik van verschillende technieken, zoals kinesologie, the Matrix, Reconnective Healing en reflexzonetherapie. Deze verwerk ik tot een vorm van massage, deels fysiek, deels energetisch, gericht op een diepe ontspanning waarbij energie gaat stromen. De behandeling is voor iedereen die ontspanning zoekt, een druk bestaan heeft en even uit zijn hoofd wil, of juist te weinig energie ervaart.

Voor meer informatie kijk op www.sun-flower.nl
Interesse? Bel of mail voor een afspraak.
06-81034696 - kitty.opdam@xs4all.nl

Zest Your Life in Amstelveen is dé plek voor Yoga, Meditatie, Krachttraining en Meer. Bij Zest Your Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Proefmaand.


Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Geplaatst op: 2018-12-06

Afgelopen dinsdagavond 4 december vond de workshop van Teacher Li plaats. Het was weer een bijzondere liefdevolle avond. Hij heeft weer velen geinspireerd. Voor wie niet aanwezig kon zijn, kan komend jaar ...

Lees meer Meer nieuws
Prijswijzigingen 2019

Prijswijzigingen 2019

Geplaatst op: 2018-12-20

Zoals je waarschijnlijk uit de pers hebt vernomen, heeft het kabinet besloten dat per 1 januari 2019 het lage btw tarief van 6% verhoogd wordt naar 9%. Al onze abonnementen en kaarten vallen onder het lage btw tar...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.