Fysiotherapie & Massage

Bas                          Bart

Fysiotherapie 

Wij zijn twee broers met een sportieve achtergrond en met beide jarenlange ervaring als fysiotherapeut in de praktijk. Samen delen we de passie voor het menselijk lichaam en geeft het oplossen van de puzzel rondom complexe klachten ons energie. Door onze krachten te bundelen hebben we een heldere, effectieve methode ontwikkeld met een doelgerichte ‘no nonsens’ aanpak. Naar onze mening zit Fysiotherapieland in een vastgeroest kader en wordt er te veel aandacht besteed aan symptoombestrijding en te weinig aan het behandelen van de oorzaak van de klachten. Vaak wordt fysiotherapie als ingewikkeld en vooral erg vervelend ervaren, wat absoluut niet zo hoeft te zijn. Wij willen het simpel en overzichtelijk houden en je gewoon van je klachten af helpen. Daarbij hoeft het dus ook geen straf te zijn, want een blessure is al irritant genoeg.

Voor meer informatie kijk op www.friskfysio.nl
Bel of mail voor een afspraak.
085 5000 333 - info@friskfysio.nl

Massage

Kennismakingsactie voor alle leden van Zest Your Life 
Behandeling van 30 minuten voor €15 en 60 minuten voor €30!

Mijn naam is Kitty Opdam. Ik ben energetisch therapeut en mijn behandelingen richten zich op het in balans brengen van het energiesysteem en verruimen van het bewustzijn. Als energie lang geblokkeerd is geeft dit klachten. Met name stress is een grote veroorzaker van blokkades.Ik maak in mijn behandeling gebruik van verschillende technieken, zoals kinesologie, the Matrix, Reconnective Healing en reflexzonetherapie. Deze verwerk ik tot een vorm van massage, deels fysiek, deels energetisch, gericht op een diepe ontspanning waarbij energie gaat stromen. De behandeling is voor iedereen die ontspanning zoekt, een druk bestaan heeft en even uit zijn hoofd wil, of juist te weinig energie ervaart.

Voor meer informatie kijk op www.sun-flower.nl
Interesse? Bel of mail voor een afspraak.
06-81034696 - kitty.opdam@xs4all.nl

 

Mijn naam is Raymond Pielaat. Sinds 2011 heb ik een eigen praktijk genaamd Teratai.De naam Teratai is een vertaling van de lotus uit het Indonesisch. Hier heb ik (deels) mijn roots vandaan en de natuurlijke aanleg voor het masseren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat in de loop van de eeuwen massagetechnieken zijn ontwikkeld die van generatie op generatie zijn doorgegeven en nog steeds worden toegepast. Je kunt bij mij terecht voor verschillende soorten massages: een ontspanningsmassage, een Balinese massage of een sportmassage. In deze massages maak ik onder andere gebruik van acupressuur en reflexologie. Hiermee worden blokkades in de energiebanen opgeheven en komt er weer balans tussen lichaam en geest. De behandelingen kunnen gekozen worden om gewoon te ontspannen en te genieten. Maar als je sneller wilt herstellen van een sportieve prestatie of juist in aanloop er naar toe, dan heb je hier ook zeker baat bij.

 Voor meer informatie kijk op www.teratai.nl
 Interesse? Bel of mail voor een afspraak.
06-34721453 - r.pielaat@hotmail.com

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
 Get inspired: maak een maand lang kennis met Zest Your Life

Get inspired: maak een maand lang kennis met Zest Your Life

Geplaatst op: 2017-05-15

Yoga, meditatie, kracht; dat ik met mezelf aan de slag wil weet ik wel, maar wat past nou eigenlijk het beste bij mij? Om daar achter te komen, zou je al die verschillende dingen het liefst eerst uitproberen. Get...

Lees meer Meer nieuws
Yoga, meditatie, kracht, mindfulness, Qigong, coaching en meer....

Yoga, meditatie, kracht, mindfulness, Qigong, coaching en meer....

Geplaatst op: 2016-04-13

Onbeperkt alle lessen volgen voor €45 per maand! Bij Zest Your Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Lees meer Meer nieuws