Massage & coaching

Massage

Sunflower Healing - Kitty Opdam

Kennismakingsactie voor alle leden van Zest Your Life 
Energtishe massage van 60 minuten voor € 35,- !

Mijn naam is Kitty Opdam. Ik ben energetisch therapeut en mijn behandelingen richten zich op het in balans brengen van het energiesysteem en verruimen van het bewustzijn. Als energie lang geblokkeerd is geeft dit klachten. Met name stress is een grote veroorzaker van blokkades.Ik maak in mijn behandeling gebruik van verschillende technieken, zoals kinesologie, the Matrix, Reconnective Healing en reflexzonetherapie. Deze verwerk ik tot een vorm van massage, deels fysiek, deels energetisch, gericht op een diepe ontspanning waarbij energie gaat stromen. De behandeling is voor iedereen die ontspanning zoekt, een druk bestaan heeft en even uit zijn hoofd wil, of juist te weinig energie ervaart.

 

 

Voor meer informatie kijk op www.sun-flower.nl
Interesse? Bel of mail voor een afspraak.
06-81034696 - kitty.opdam@xs4all.nl

 Touch of Matrix

Je Bewuste Lijf - Nance van der Plas

Ieder mens heeft een harde schijf die kan vol komen te staan met blokkades (fysiek, geestelijk of emotioneel) die je je hele leven hebt verzameld, bewust of onbewust. Je weet niet altijd waar ze vandaan komen, maar je hebt er wel last van! Als de harde schijf namelijk te vol staat gaat hij minder werken en kun je klachten krijgen of soms geheel crashen.

Met de TOUCH OF MATRIX methode schonen wij samen jouw harde schijf op. Alles wat niet meer nodig is wordt verwijderd en de programma’s die je mist installeer ik.
De Touch of Matrix methode doet zijn werking op alle vlakken:
FYSIEK
EMOTIONEEL
MENTAAL
De methodiek geeft zelf aan op welk vlak de klacht een blokkade is geworden.
Vaak ben je helemaal niet bewust van jouw blokkades, het begint daarom ook met bewustwording.

Voor meer informatie kijk op https://jebewustelijf.com/
Interesse? Bel of mail voor een afspraak.
06 22 9090 50 - nancevdplas@gmail.comCoaching - Massage - Yoga

Find Your Flow - Kerstin Smialy

Welkom bij Find Your Flow!
Coaching - Yoga - Massage

Find Your Flow ondersteunt jou op een holistische manier voor duurzame verandering.
Als je in een flow zit dan gaat alles van zelf. Het kost geen extra moeite om te doen wat je doet, om te zijn wie je bent. Find Your Flow ondersteunt jouw proces om meer flow in je leven te brengen. Soms gaat dat via je   lichaam en soms via je geest. Of door de combinatie van beide.

 

 Voor meer informatie kijk op https://find-your-flow.nl/ 
 Interesse? Bel of mail voor een afspraak.
 06 290 80 530 - kerstin@find-your-flow.nl 

 

t Coaching - Change management

Orly Shor

Special offer voor alle leden van Zest Your Life! 

Orly is change management consultant; ze is gepromoveerd (PhD) in de Organisatiepsychologie en ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van individuen en bedrijven, zowel in Amerika als Europa.
Wat kan coaching van Orly voor je betekenen? In moeilijke tijden kan er een disbalans in je leven ontstaan. Denk aan gebeurtenissen met een grote impact op je leven, zoals een verhuizing, scheiding, problemen-  of een grote verandering op je werk. Ook wanneer er een nieuwe fase in je leven aanbreekt, zoals gezinsuitbreiding of pensionering kan er een zekere disbalans ontstaan. Orly begeleidt je bij een moment van bezinning, van terugblik en vooruitblik op je verleden, het heden, en je toekomst. Door middel van coaching helpt Orly je om oude patronen los te laten en weer verder te komen in je leven. Haar pragmatische aanpak en filosofie kan in de woorden van Albert Einstein worden samengevat:
“Midden in moeilijkheden zit de mogelijkheid.”

In vijf tot tien maatwerk sessies helpt Orly je verder op jouw pad. Na een coachingstraject heb je meer inzicht in wie je bent, wat je wilt en waar je naar toe wilt groeien.   Voor meer informatie of een afspraak bel of mail 
  06 10398056 - shor_orly@yahoo.com
  http://www.cuserhuis.nl/wie-zijn-wij-2/

 


 

Zest Your Life in Amstelveen is dé plek voor Yoga, Meditatie, Krachttraining en Meer. Bij Zest Your Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Proefmaand.

 

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
 Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Geplaatst op: 2020-03-15

Lieve leden, Zoals je waarschijnlijk vanmiddag uit de media en persconferentie van de regering hebt vernomen zijn sinds vandaag 18.00u scholen, horeca en sportscholen gesloten tot 6 april. Dit betekent helaas d...

Lees meer Meer nieuws
5-weeks • Energie weer in balans programma

5-weeks • Energie weer in balans programma

Geplaatst op: 2020-01-06

Als je van jezelf niet goed weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost, is het lastig om je energie goed te ‘managen’. Je kunt je dan futloos, oververmoeid of gespannen voelen. Het 5-weekse...

Lees meer Meer nieuws