Get inspired: maak 4 weken lang kennis met Zest Your Life

Yoga, meditatie, kracht; dat ik met mezelf aan de slag wil weet ik wel, maar wat past nou eigenlijk het beste bij mij? Om daar achter te komen, zou je al die verschillende dingen het liefst eerst uitproberen.

Get inspired! zeggen we dan bij Zest Your Life. Kom 4 weken lang vrijblijvend ruiken, proeven, voelen, ervaren en beleven, en ontdek zo je favoriete workouts. Zonder verdere verplichtingen mag je voor € 29,99 eenmalig 4 weken lang onbeperkt al onze lessen volgen*. Daarna ben je ongetwijfeld ‘inspired’ geraakt om door te gaan en verwelkomen we je graag als lid!
* met uitzondering van de zwangerschapsyogalessen en kinderyogalessen.

Stel niet uit, ervaar het zelf tijdens de Proefmaand!

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor je persoonlijke kennismaking.

 

Eerste bezoek

Eten & Drinken
Zorg ervoor dat je niet met een volle maag naar de les komt. Het beste is om 1 uur voor de les een lichte snack te eten zoals; fruit, cracker of yoghurt. Maar vergeet vooral niet om voldoende water te drinken voor en na de les. Je mag je eigen bidon meenemen of je kunt aan de bar (gewoon of Coconut) water kopen. 

Wat te dragen
Draag kleding waar je makkelijk in kunt bewegen, bij voorkeur aangesloten/stretch. Denk aan; T-shirts, singlets, shorts en yoga legging. Alle lessen zijn op blote voeten, maar het dragen van yogasokken is ook mogelijk. 

Wat mee te nemen
In principe hoef je niets mee te nemen. Alle benodigheden zijn aanwezig, inclusief yogamatten, blokken, riemen en dekens. Uiteraard kun je ook je eigen yogamat meenemen. Neem eventueel een handdoek mee (douches en kleedkamers zijn aanwezig).  

Kom op tijd
Zorg dat je op tijd bent. Bij voorkeur 5-10 minuten voor de les begint, zodat je rustig de les start.
Te laat komen is storend voor de groep. Beschouw op tijd komen als een onderdeel van je practise. Ben je nog niet ingeschreven bij ons kom dan minimaal een half uur voor de eerste les of op een ander tijdstip, zodat we tijd hebben je in te schrijven en wegwijs bij Zest te maken.

Extra
- Vanuit het yogaprincipe van zuiverheid is het goed om schoon en fris naar de les te komen.
- Laat schoenen, jassen, tassen en mobieltjes (op stil) achter in de kleedruimte of locker.
- Licht de docent voor aanvang van de les in wanneer je klachten of blessures hebt.
- Informeer de docent direct wanneer je zwanger bent.

* Luister naar je lichaam en neem een moment rust als je voelt dat je dat nodig hebt. 

Stel niet uit, ervaar het zelf tijdens de Proefmaand!

Zest Your Life in Amstelveen is dé plek voor Yoga, Meditatie, Krachttraining en Meer. Bij Zest Your Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Proefmaand.

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
5-weeks • Kom weer in je kracht programma

5-weeks • Kom weer in je kracht programma

Geplaatst op: 2020-01-06

Als je over je grenzen bent gegaan, kun je je zowel lichamelijk als geestelijk opgebrand voelen. Of zelfs in een burn-out terecht komen. Met het 5-weeks ‘Kom weer in je kracht’ programma breng je de aa...

Lees meer Meer nieuws
In februari start een Mindfulness training voor volwassenen en een voor jongeren

In februari start een Mindfulness training voor volwassenen en een voor jongeren

Geplaatst op: 2020-01-06

Om beter om te kunnen gaan met de drukte van alledag. Zonder dat we er ons van bewust zijn, zijn we vaak bezig met het verleden en met de toekomst, in plaats van wat er zich hier en nu afspeelt. In deze 8-weekse trai

Lees meer Meer nieuws