Trainen met uitzicht op prachtige, ruige natuur!

Een week lang Mind & Body trainen midden in de ruige Portugese bergen. Een natuur die juist in september van adembenemende schoonheid is. Elke dag is minimaal twee maal een intensieve training. Het programma is opgebouwd uit een gebalanceerde combinatie van yoga, meditatie en chineng. Ook zal dagelijks de omringende natuur geïntegreerd worden in de trainingen.   

Natuurlijk is er ook veel tijd om te genieten van de zon, uit te rusten en te werken aan je innerlijke kracht. Een dag is er de mogelijkheid om een excursie te doen. Naar de authentieke Douro Valley (het oudste wijngebied ter wereld met prachtige oude Quinta’s). Deze adembenemende week wordt begeleid door Anouk Steggerda, oprichtster van Zest your Life.

Over Anouk Steggerda
Anouk Steggerda is zelfstandig onderneemster, moeder van drie en fervent Yogi. Daarnaast is ze ook getraind in Chineng Qigong. Al 14 jaar beoefent ze deze fantastische Chinese bewegingsvorm. In 2015 richtte ze Zest your Life op. Zest your Life is inmiddels uitgegroeid tot een Mind & Body trainingcentrum met 50 groepslessen per week. Ze wenst dat Zest iedereen kan inspireren,  kracht geeft om te groeien en ruimte biedt voor rust en balans.

Programma
07.30 uur Ochtend meditatie
08.30 uur Ontbijt
09.30 uur Mind & body training
13.00 uur Lunch
14.00 uur Siesta
17.00 uur Body & Mind training
?19.00 uur Diner

Vrije dag
Maandag is een vrije dag. Deze dag bieden wij de mogelijkheid om op excursie naar de Douro Valley, het oudste wijngebied ter wereld, te gaan. 

Voor wie
Het is voor iedereen ook al heb je nog nooit eerder yoga of meditatie beoefend of gehoord van Chineng Qigong dan ben je van harte welkom. Heb je al jaren ervaring laat je hier verrassen door verdieping. De locatie is helaas niet geschikt voor mindervaliden. Groepsgrootte: minimaal 7, maximaal 17 deelnemers.

Wil je mee?
Je kunt je aanmelden bij de balie of door onderstaand formulier in te vullen.  Je ontvangt dan een inschrijfformulier om je aanmelding definitief te maken. Inschrijven gebeurt op basis van binnenkomst. 

{formulier-39}

 

  

 

 

 

 

Datum
20 t/m 27 september 2018

Arrangement
De prijs is inclusief trainingen, accommodatie met volpension en o.b.v. twee persoonskamer. Exclusief vliegticket, transfer, reis- en annuleringsverzekering en excursie.
Kosten €945

Toeslag: éénpersoonskamer: €210
Korting: 4-persoonskamer (ladies only): €80

Wil je mee?
Je kunt je nu al onder voorbehoud aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Zodra de uiteindelijke prijzen bekend zijn ontvang je een bericht om je aanmelding definitief te maken. Inschrijven gebeurd op basis van binnenkomst

{formulier-39}Extra info Portugal retreat

Vliegtickets: Vueling vliegt 20 september om 16:05. Aankomst Porto 17:50.
Vertrek 27 september om 18:30. Aankomst Amsterdam 22:05. 
Prijs €102,88 (5/4/2018)
Transfer: Transfer v.v. kunnen we regelen voor €150 o.b.v. 4 personen. 
Autohuur: Alle grote autoverhuurbedrijven zijn te vinden op Porto Airport.
Locatie: De locatie is ± 1 uur en 15 minuten rijden van het vliegveld.

  

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Les reserveren via app

Les reserveren via app

Geplaatst op: 2019-04-30

Het is zover! De app om lessen te kunnen reserveren is vanaf morgen woensdag 1 mei actief. De komende maand zullen we als testperiode gebruiken. Kijken hoe de app bevalt en wat we eventueel anders zoude...

Lees meer Meer nieuws
Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Geplaatst op: 2018-12-06

Afgelopen dinsdagavond 4 december vond de workshop van Teacher Li plaats. Het was weer een bijzondere liefdevolle avond. Hij heeft weer velen geinspireerd. Voor wie niet aanwezig kon zijn, kan komend jaar ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.