WORKSHOP • Eigenwijs Leven vanuit je hart

Naar aanleiding van zijn boek; de kracht van me-time heeft JJ van Zon een training ontworpen, waarin je helemaal ondergedompeld wordt met liefde en positiviteit, want jij bent namelijk al fantastisch! 
JJ zijn missie is om een tegengeluid te geven aan het negatieve ego-denksysteem. En deze training geeft je het perfecte moment om je te ontdoen van onzekerheid, negativiteit en stress.

Met zijn flamboyante, eigenwijze en liefdevolle style van lesgeven zal hij je inspireren om uit je comfort zone te stappen, je angst los te laten en het liefdevolle hart te omarmen. Eigenwijs zijn houdt JJ hoog in het vaandel, dus hij zal je de ruimte geven om deze transformatie zelf te voelen en op jouw manier te ervaren. Deze training is voor iedereen die meer rust, zelfvertrouwen, kracht en geluk wil ervaren.

In het leven kun je twee keuzes maken. Je kunt handelen vanuit angst wat je verwijdert van je kern of je kunt liefdevol reageren wat je verbindt met je kern.  
JJ heeft er voor gekozen te spreken vanuit zijn hart en ook zijn denken en handelen hierop af te stemmen. Dit is wat hij overdraagt in zijn lessen en workshops.

In deze 3 uur durende training presenteert JJ hoe jij het hoogste uit jezelf kunt halen. Jij krijgt een vrijbrief om je te ontdoen van al je angsten en beperkingen. De yogamat en het meditatie kussen worden jouw ’heilige’ plek. Je lichaam wordt je grote vriend en je hoofd komt tot rust. Je leert (in het moment) angst los te laten en je werkelijke zelf te omarmen. Met hatha yoga filosofie, de chakra’s en de metafysische tekst ‘een cursus in wonderen’ zal JJ je helpen inzichten te krijgen. Deze kun je meenemen naar huis en ze zullen je leven fantastisch verrijken. 


De training bestaat uit 3 delen:

•    Ego-detox: bewustwording, observeren, accepteren, loslaten

•    Hartopening: toelaten, luisteren, vergeven, in je kracht staan, verbinden

•    Feel the love: hatha yoga les (voor elk niveau) met meditatie
 

 Docent: JJ van Zon
 Datum: zondag 8 september
 Tijd: 14.00-17.00u
 Deelnemers: min. 10
 Kosten: €35,-

 

{formulier-61}

 

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Geplaatst op: 2019-09-25

Ga verder de verdieping in naast ons lesaanbod en doe mee met een workshop. in de laatste maanden van 2019 hebben we nog een aantal mooie workshops op de agenda staan. Toegankelijk voor iedereen, ook als je geen...

Lees meer Meer nieuws
Zest Grow wordt doorlopend maandelijks abonnement

Zest Grow wordt doorlopend maandelijks abonnement

Geplaatst op: 2019-10-16

Per 1 januari zal het Zest Grow abonnement veranderen en zal de Zest Flex maandkaart komen te vervallen. Momenteel heeft het Zest Grow abonnement een looptijd van 3 maanden welke na deze periode automatisch doo...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.