WORKSHOP • From mind to heart

In deze workshop bouwen we verder op de inspirerende workshop van teacher Li (‘Bring home your heart)’ waarin we leerden vanuit liefde te leven.
Samen trainen om het hart te verlichten en de verbinding met body, mind en omgeving te vergroten. De diepte in om de verbinding met jezelf en de natuur beter te ervaren.

Wat gaan we doen?

  • Uit je hoofd, in je lichaam
  • Leren bewegen vanuit je hart i.p.v. vanuit je mind
  • De oefeningen vanuit je gevoel i.p.v. uit je hoofd 
  • Je lichaam en geest versterken d.m.v. respect en compassie voor jezelf en je omgeving
  • Je gezondheid en wellbeing in het dagelijks leven vergroten

 

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk, ook als je niet bij de workshop van teacher Li aanwezig was. Voor als je behoefte hebt aan ontspanning, energie en verbinding met jezelf en je omgeving.

 
 Teacher: Anouk Steggerda
 Datum: 10 maart
 Tijd: 13.30-15.30u
 Kosten: €25,-
 Deelnemers: min. 5


{formulier-45}

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Zest Summer Challenge

Zest Summer Challenge

Geplaatst op: 2019-07-12

Unieke actie gedurende de zomer! Intensieve zomer boost nodig tijdens de zomer vakantie? Zest biedt je 2 weken intensief me-time! 6x trainen in korte tijd.  Kom langs en begin direct! 2 wekenlang Me-t...

Lees meer Meer nieuws
Hele zomer open!

Hele zomer open!

Geplaatst op: 2019-07-12

Zest is de hele zomer open! Het rooster loopt gewoon door met een paar kleine wijzigingen. Blijf dus lekker doortrainen gedurende de zomer. Tijdens de zomer zal er wegens groot succes vorige zomer op ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.