WORKSHOP • From mind to heart

In deze workshop bouwen we verder op de inspirerende workshop van teacher Li (‘Bring home your heart)’ waarin we leerden vanuit liefde te leven.
Samen trainen om het hart te verlichten en de verbinding met body, mind en omgeving te vergroten. De diepte in om de verbinding met jezelf en de natuur beter te ervaren.

Wat gaan we doen?

  • Uit je hoofd, in je lichaam
  • Leren bewegen vanuit je hart i.p.v. vanuit je mind
  • De oefeningen vanuit je gevoel i.p.v. uit je hoofd 
  • Je lichaam en geest versterken d.m.v. respect en compassie voor jezelf en je omgeving
  • Je gezondheid en wellbeing in het dagelijks leven vergroten

 

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk, ook als je niet bij de workshop van teacher Li aanwezig was. Voor als je behoefte hebt aan ontspanning, energie en verbinding met jezelf en je omgeving.

 
 Teacher: Anouk Steggerda
 Datum: 10 maart
 Tijd: 13.30-15.30u
 Kosten: €25,-
 Deelnemers: min. 5


{formulier-45}

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Les reserveren via app

Les reserveren via app

Geplaatst op: 2019-04-30

Het is zover! De app om lessen te kunnen reserveren is vanaf morgen woensdag 1 mei actief. De komende maand zullen we als testperiode gebruiken. Kijken hoe de app bevalt en wat we eventueel anders zoude...

Lees meer Meer nieuws
Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Geplaatst op: 2018-12-06

Afgelopen dinsdagavond 4 december vond de workshop van Teacher Li plaats. Het was weer een bijzondere liefdevolle avond. Hij heeft weer velen geinspireerd. Voor wie niet aanwezig kon zijn, kan komend jaar ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.