WORKSHOP • From mind to heart

In deze workshop bouwen we verder op de inspirerende workshop van teacher Li (‘Bring home your heart)’ waarin we leerden vanuit liefde te leven.
Samen trainen om het hart te verlichten en de verbinding met body, mind en omgeving te vergroten. De diepte in om de verbinding met jezelf en de natuur beter te ervaren.

Wat gaan we doen?

  • Uit je hoofd, in je lichaam
  • Leren bewegen vanuit je hart i.p.v. vanuit je mind
  • De oefeningen vanuit je gevoel i.p.v. uit je hoofd 
  • Je lichaam en geest versterken d.m.v. respect en compassie voor jezelf en je omgeving
  • Je gezondheid en wellbeing in het dagelijks leven vergroten

 

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk, ook als je niet bij de workshop van teacher Li aanwezig was. Voor als je behoefte hebt aan ontspanning, energie en verbinding met jezelf en je omgeving.

 
 Teacher: Anouk Steggerda
 Datum: 10 maart
 Tijd: 13.30-15.30u
 Kosten: €25,-
 Deelnemers: min. 5


{formulier-45}

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Geplaatst op: 2019-09-25

Ga verder de verdieping in naast ons lesaanbod en doe mee met een workshop. in de laatste maanden van 2019 hebben we nog een aantal mooie workshops op de agenda staan. Toegankelijk voor iedereen, ook als je geen...

Lees meer Meer nieuws
Zest Grow wordt doorlopend maandelijks abonnement

Zest Grow wordt doorlopend maandelijks abonnement

Geplaatst op: 2019-10-16

Per 1 januari zal het Zest Grow abonnement veranderen en zal de Zest Flex maandkaart komen te vervallen. Momenteel heeft het Zest Grow abonnement een looptijd van 3 maanden welke na deze periode automatisch doo...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.