WORKSHOP • Versterk de balans in je leven

NOG 1 PLEK!

In deze workshop wordt er gekeken naar wat de impact op ons dagelijks leven is wanneer het lichaam, het hart en het hoofd ieder hun eigen leven leiden. Wat kan je zelf doen of hoe kan je omgaan met iemand in je omgeving die te maken heeft met disbalans, stress, verdriet, verwarring en/of ziekte.

Meer en meer zijn we op zoek naar balans. Op allerlei niveaus. Tegelijkertijd is er een stemmetje in ons die zegt dat we geen tijd hebben, dat er andere dingen eerst gedaan moeten worden of dat als dat werk maar eenmaal af is, dan komt die balans en die rust vanzelf wel weer. 
Op een eenvoudige, humoristische en tegelijkertijd heel heldere en diepgaande manier laat Arianne je zien en voelen hoe het werkelijk zit met je fysieke, emotionele en mentale balans en hoe je deze kunt verstevigen en integreren in je dagelijkse leven. We gaan luisteren,zien, voelen en integreren.

Docent: Arianne de Zwart
Datum: zaterdag 2 februari
Tijd: 13.30-17.00u
Deelnemers: min. 10
Kosten: €45,-

Meer informatie over Arianne
 

{formulier-44}

 

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Zest Summer Challenge

Zest Summer Challenge

Geplaatst op: 2019-07-12

Unieke actie gedurende de zomer! Intensieve zomer boost nodig tijdens de zomer vakantie? Zest biedt je 2 weken intensief me-time! 6x trainen in korte tijd.  Kom langs en begin direct! 2 wekenlang Me-t...

Lees meer Meer nieuws
Hele zomer open!

Hele zomer open!

Geplaatst op: 2019-07-12

Zest is de hele zomer open! Het rooster loopt gewoon door met een paar kleine wijzigingen. Blijf dus lekker doortrainen gedurende de zomer. Tijdens de zomer zal er wegens groot succes vorige zomer op ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.