WORKSHOP • Versterk de balans in je leven

NOG 1 PLEK!

In deze workshop wordt er gekeken naar wat de impact op ons dagelijks leven is wanneer het lichaam, het hart en het hoofd ieder hun eigen leven leiden. Wat kan je zelf doen of hoe kan je omgaan met iemand in je omgeving die te maken heeft met disbalans, stress, verdriet, verwarring en/of ziekte.

Meer en meer zijn we op zoek naar balans. Op allerlei niveaus. Tegelijkertijd is er een stemmetje in ons die zegt dat we geen tijd hebben, dat er andere dingen eerst gedaan moeten worden of dat als dat werk maar eenmaal af is, dan komt die balans en die rust vanzelf wel weer. 
Op een eenvoudige, humoristische en tegelijkertijd heel heldere en diepgaande manier laat Arianne je zien en voelen hoe het werkelijk zit met je fysieke, emotionele en mentale balans en hoe je deze kunt verstevigen en integreren in je dagelijkse leven. We gaan luisteren,zien, voelen en integreren.

Docent: Arianne de Zwart
Datum: zaterdag 2 februari
Tijd: 13.30-17.00u
Deelnemers: min. 10
Kosten: €45,-

Meer informatie over Arianne
 

{formulier-44}

 

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
 Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Geplaatst op: 2020-03-15

Lieve leden, Zoals je waarschijnlijk vanmiddag uit de media en persconferentie van de regering hebt vernomen zijn sinds vandaag 18.00u scholen, horeca en sportscholen gesloten tot 6 april. Dit betekent helaas d...

Lees meer Meer nieuws
5-weeks • Energie weer in balans programma

5-weeks • Energie weer in balans programma

Geplaatst op: 2020-01-06

Als je van jezelf niet goed weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost, is het lastig om je energie goed te ‘managen’. Je kunt je dan futloos, oververmoeid of gespannen voelen. Het 5-weekse...

Lees meer Meer nieuws