WORKSHOP • Versterk de balans in je leven

NOG 1 PLEK!

In deze workshop wordt er gekeken naar wat de impact op ons dagelijks leven is wanneer het lichaam, het hart en het hoofd ieder hun eigen leven leiden. Wat kan je zelf doen of hoe kan je omgaan met iemand in je omgeving die te maken heeft met disbalans, stress, verdriet, verwarring en/of ziekte.

Meer en meer zijn we op zoek naar balans. Op allerlei niveaus. Tegelijkertijd is er een stemmetje in ons die zegt dat we geen tijd hebben, dat er andere dingen eerst gedaan moeten worden of dat als dat werk maar eenmaal af is, dan komt die balans en die rust vanzelf wel weer. 
Op een eenvoudige, humoristische en tegelijkertijd heel heldere en diepgaande manier laat Arianne je zien en voelen hoe het werkelijk zit met je fysieke, emotionele en mentale balans en hoe je deze kunt verstevigen en integreren in je dagelijkse leven. We gaan luisteren,zien, voelen en integreren.

Docent: Arianne de Zwart
Datum: zaterdag 2 februari
Tijd: 13.30-17.00u
Deelnemers: min. 10
Kosten: €45,-

Meer informatie over Arianne
 

{formulier-44}

 

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Les reserveren via app

Les reserveren via app

Geplaatst op: 2019-04-30

Het is zover! De app om lessen te kunnen reserveren is vanaf morgen woensdag 1 mei actief. De komende maand zullen we als testperiode gebruiken. Kijken hoe de app bevalt en wat we eventueel anders zoude...

Lees meer Meer nieuws
Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Geplaatst op: 2018-12-06

Afgelopen dinsdagavond 4 december vond de workshop van Teacher Li plaats. Het was weer een bijzondere liefdevolle avond. Hij heeft weer velen geinspireerd. Voor wie niet aanwezig kon zijn, kan komend jaar ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.