XL LES • Chineng Qigong - Body & Mind

De Body & Mind is een oefening uit level 2 van Chineng Qigong. Met deze oefening trainen we de interne qi en brengen deze dieper in het lichaam en verbinden zo lichaam en geest. Deze oefening bestaat uit 10 onderdelen, deze zijn ook los te beoefenen en zijn goed voor specifieke gebieden van je lichaam.

In deze XL lessen wordt elke maand een onderdeel uit de Body & Mind oefening behandeld. We behandelen maar 1 a 2 onderdelen per keer zodat we echt de diepte in kunnen. Naar de essentie van het hart. De Body & Mind is een goede oefening om de mind naar binnen te brengen en te gaan bewegen vanuit het hart.
Door langer in de oefening te blijven gaan we voelen, ervaren en word je bewust van de staat van je hart. Deze staat weerspiegelt de staat van je Qi.


Afgelopen juni is Anouk afgereisd naar China om twee weken een intense privé training te krijgen van teacher Li Hongshi. Twee weken lang alleen maar trainen en terug naar de essentie. De essentie van het hart. Het was prachtig en een diepe leerschool. Deze leerschool en haar 15 jaar ervaring in Chineng Qigong deelt ze graag in deze XL lessen.

 
  Docent: Anouk Steggerda
  Data: 14 september, 12 oktober,  16 november, 14 december, 11 januari, 8 februari, 14 maart, 18 april, 16 mei, 13 juni 
  Tijd: 13.30- 15.30
  Deelnemers: min. 5 - max. 20
  Kosten: €25 - per les Niet leden, €12,50  per les - Leden

 


  • * velden zijn verplicht.
Online betalen via uw eigen bank  

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
 Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Update maatregelen coronavirus - Zest Your Life gesloten

Geplaatst op: 2020-03-15

Lieve leden, Zoals je waarschijnlijk vanmiddag uit de media en persconferentie van de regering hebt vernomen zijn sinds vandaag 18.00u scholen, horeca en sportscholen gesloten tot 6 april. Dit betekent helaas d...

Lees meer Meer nieuws
5-weeks • Energie weer in balans programma

5-weeks • Energie weer in balans programma

Geplaatst op: 2020-01-06

Als je van jezelf niet goed weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost, is het lastig om je energie goed te ‘managen’. Je kunt je dan futloos, oververmoeid of gespannen voelen. Het 5-weekse...

Lees meer Meer nieuws