XL LES • Chining Qigong - Body & Mind

De Body & Mind is een oefening uit level 2 van Chineng Qigong. Met deze oefening trainen we de interne qi en brengen deze dieper in het lichaam en verbinden zo lichaam en geest. Deze oefening bestaat uit 10 onderdelen, deze zijn ook los te beoefenen en zijn goed voor specifieke gebieden van je lichaam.

In deze XL lessen wordt elke maand een onderdeel uit de Body & Mind oefening behandeld. We behandelen maar 1 a 2 onderdelen per keer zodat we echt de diepte in kunnen. Naar de essentie van het hart. De Body & Mind is een goede oefening om de mind naar binnen te brengen en te gaan bewegen vanuit het hart.
Door langer in de oefening te blijven gaan we voelen, ervaren en word je bewust van de staat van je hart. Deze staat weerspiegelt de staat van je Qi.


Afgelopen juni is Anouk afgereisd naar China om twee weken een intense privé training te krijgen van teacher Li Hongshi. Twee weken lang alleen maar trainen en terug naar de essentie. De essentie van het hart. Het was prachtig en een diepe leerschool. Deze leerschool en haar 15 jaar ervaring in Chineng Qigong deelt ze graag in deze XL lessen.

 
  Docent: Anouk Steggerda
  Data: 14 september, 12 oktober,  16 november, 14 december, 11 januari, 8 februari, 14 maart, 18 april, 16 mei, 13 juni 
  Tijd: 13.30- 15.30
  Deelnemers: min. 5 - max. 20
  Kosten: €25 - per les Niet leden, €12,50  per les - Leden

 


  • * velden zijn verplicht.
Online betalen via uw eigen bank  

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Laat je inspireren!

Laat je inspireren!

Geplaatst op: 2019-09-25

Ga verder de verdieping in naast ons lesaanbod en doe mee met een workshop. in de laatste maanden van 2019 hebben we nog een aantal mooie workshops op de agenda staan. Toegankelijk voor iedereen, ook als je geen...

Lees meer Meer nieuws
Tieneryoga terug op het rooster

Tieneryoga terug op het rooster

Geplaatst op: 2019-09-12

Vrijdag 18.00-19.00u Tiener zijn is superleuk, maar je maakt een hoop veranderingen door. Zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel. Yoga kan helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, rustig te blijven tij...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.