XL LES • Chining Qigong - Body & Mind

De Body & Mind is een oefening uit level 2 van Chineng Qigong. Met deze oefening trainen we de interne qi en brengen deze dieper in het lichaam en verbinden zo lichaam en geest. Deze oefening bestaat uit 10 onderdelen, deze zijn ook los te beoefenen en zijn goed voor specifieke gebieden van je lichaam.

In deze XL lessen wordt elke maand een onderdeel uit de Body & Mind oefening behandeld. We behandelen maar 1 a 2 onderdelen per keer zodat we echt de diepte in kunnen. Naar de essentie van het hart. De Body & Mind is een goede oefening om de mind naar binnen te brengen en te gaan bewegen vanuit het hart.
Door langer in de oefening te blijven gaan we voelen, ervaren en word je bewust van de staat van je hart. Deze staat weerspiegelt de staat van je Qi.


Afgelopen juni is Anouk afgereisd naar China om twee weken een intense privé training te krijgen van teacher Li Hongshi. Twee weken lang alleen maar trainen en terug naar de essentie. De essentie van het hart. Het was prachtig en een diepe leerschool. Deze leerschool en haar 15 jaar ervaring in Chineng Qigong deelt ze graag in deze XL lessen.

 
  Docent: Anouk Steggerda
  Data: 14 september, 12 oktober,  16 november, 14 december, 11 januari, 8 februari, 14 maart, 18 april, 16 mei, 13 juni
  Tijd: 13.30- 15.30
  Deelnemers: min. 5 - max. 20
  Kosten: €25 - Niet leden, €12,50 - Leden

 


  • * velden zijn verplicht.
Online betalen via uw eigen bank  

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Zest Summer Challenge

Zest Summer Challenge

Geplaatst op: 2019-07-12

Unieke actie gedurende de zomer! Intensieve zomer boost nodig tijdens de zomer vakantie? Zest biedt je 2 weken intensief me-time! 6x trainen in korte tijd.  Kom langs en begin direct! 2 wekenlang Me-t...

Lees meer Meer nieuws
Hele zomer open!

Hele zomer open!

Geplaatst op: 2019-07-12

Zest is de hele zomer open! Het rooster loopt gewoon door met een paar kleine wijzigingen. Blijf dus lekker doortrainen gedurende de zomer. Tijdens de zomer zal er wegens groot succes vorige zomer op ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.