Yoga

“yogas citta vrtti nirodhah” 
(yoga stills the fluctuations of the mind)

Basic Yoga 
Deze les wordt rustig opgebouwd en de grondbeginselen van de yoga worden uitgelegd. Je leert hoe je een houding opbouwt en je leert de verschillende ademhalingstechnieken. Door een veilige en duidelijke opbouw worden de oefeningen sterker en uitdagender.

Basic Core Yoga
De basis beginselen van Core Yoga wordt hier uitgelegd. Een milde les met elementen uit Pilates met de flow van Yoga.

Hatha Yoga
De klassieke vorm van yoga. Met statische houdingen en dynamische series die het lichaam zowel versterken en soepel te maken. Ook is er tijd voor pranayama. Dit zijn ademhalingsoefeningen die de geest rustig en kalm maken.

Vinyasa Yoga
Een krachtige, dynamische les. De houdingen gaan gelijkmatig en soepel in elkaar over. Vinyasa betekent ´verbinding van beweging en ademhaling´.

Core Yoga
Een dynamische les waarin twee stijlen, Pilates en Yoga samen smelten. Er komen veel oefeningen aan bod die verschillende lichaamsdelen versterken en verlengen. Met Core bedoelen we de spieren die ervoor zorgen dat je lichaam in correcte balans staat en de spieren die je wervelkolom ondersteunen.

Restorative Yoga
Oftewel herstellende yoga. Je geeft de aandacht aan lichaam en geest. Door ontspanning te combineren met ademhalingsoefeningen en zachte bewegingen stimuleren we de herstellende, vernieuwde kracht van het lichaam. Het is een milde vorm van yoga wat kan helpen bij het herstellen van blessure, burn out of ziekte.

Yin Yoga
Yin yoga bestaat uit zittende en liggende houdingen waarbij het doel is om flexibiliteit en lenigheid op te bouwen. Door de houdingen 2-5 min aan te houden, stimuleer je ontspanning in dieper gelegen gebieden van het lichaam. Je wordt bewuster van je lichaam en geest. Een rustige les voor iedereen die ontspanning zoekt in het dagelijkse leven.

Flow-Yin
Deze les is opgebouwd uit een dynamisch begin en een rustig, ontspannen einde. De les begint met zachte, vloeiende bewegingen. Hiermee versterk en verwarm je het lichaam waardoor je dieper in de yin houdingen kan komen. Hierdoor zal je soepeler worden.

 

Maak kennis met Zest Your Life Mind & Body training.

Vraag direct online alle (start)informatie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

  • * velden zijn verplicht.

Zest Your Life in Amstelveen is dé plek voor Yoga, Meditatie, Krachttraining en Meer. Bij Zest Your Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Proefmaand.

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
Les reserveren via app

Les reserveren via app

Geplaatst op: 2019-04-30

Het is zover! De app om lessen te kunnen reserveren is vanaf morgen woensdag 1 mei actief. De komende maand zullen we als testperiode gebruiken. Kijken hoe de app bevalt en wat we eventueel anders zoude...

Lees meer Meer nieuws
Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Follow up workhops teacher Li door Anouk Steggerda

Geplaatst op: 2018-12-06

Afgelopen dinsdagavond 4 december vond de workshop van Teacher Li plaats. Het was weer een bijzondere liefdevolle avond. Hij heeft weer velen geinspireerd. Voor wie niet aanwezig kon zijn, kan komend jaar ...

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.