Yoga

“yogas citta vrtti nirodhah” 
(yoga stills the fluctuations of the mind)

Basic Yoga 
Deze les wordt rustig opgebouwd en de grondbeginselen van de yoga worden uitgelegd. Je leert hoe je een houding opbouwt en je leert de verschillende ademhalingstechnieken. Door een veilige en duidelijke opbouw worden de oefeningen sterker en uitdagender.

Hatha Yoga
De klassieke vorm van yoga. Met statische houdingen en dynamische series die het lichaam zowel versterken en soepel te maken. Ook is er tijd voor pranayama. Dit zijn ademhalingsoefeningen die de geest rustig en kalm maken.

Vinyasa Yoga
Een krachtige, dynamische les. De houdingen gaan gelijkmatig en soepel in elkaar over. Vinyasa betekent ´verbinding van beweging en ademhaling´.

Ashtanga Yoga
Dit is een dynamische en vloeiende vorm van yoga,  waarbij we een vaste serie houdingen zoveel mogelijk in een doorgaande flow doen. Een groot voordeel hiervan is dat je snel vorderingen zult maken in de serie. Naarmate de serie vertrouwder wordt, kun je je aandacht steeds gemakkelijker naar binnen verleggen: naar de ademhaling, de stilte in jezelf, eigenlijk naar datgene waar yoga uiteindelijk over gaat.
Ashtanga yoga is een fysieke, intensieve vorm van yoga, waarbij aan het eind van de les is er ruimte voor een stille meditatie. De stijl draagt bij aan een soepel en krachtig lichaam en een rustige geest.

Core Power Yoga
Deze les is gebaseerd op vinyasa yoga en pilates. Met als aandachtspunt intense core versterkers, buik, rug en bekken. Deze les is niet geschikt voor zwangeren.

Restorative Yoga
Oftewel herstellende yoga. Je geeft de aandacht aan lichaam en geest. Door ontspanning te combineren met ademhalingsoefeningen en zachte bewegingen stimuleren we de herstellende, vernieuwde kracht van het lichaam. Het is een milde vorm van yoga wat kan helpen bij het herstellen van blessure, burn out of ziekte.

Yoga Flow
Een zachte, vloeiende yogales waarin we streven naar ontspanning en het laten stromen van energie. Het rustige tempo stelt ons in staat om de diepe ademhaling en de beweging van ons lichaam nauw te verbinden. Het bewegen op het ritme van de ademhaling creëert een dieper bewustzijn van ons lichaam en van wat er zich erin afspeelt.

Yin Yoga
Yin yoga bestaat uit zittende en liggende houdingen waarbij het doel is om flexibiliteit en lenigheid op te bouwen. Door de houdingen 2-5 min aan te houden, stimuleer je ontspanning in dieper gelegen gebieden van het lichaam. Je wordt bewuster van je lichaam en geest. Een rustige les voor iedereen die ontspanning zoekt in het dagelijkse leven.

Flow-Yin
Deze les is opgebouwd uit een dynamisch begin en een rustig, ontspannen einde. De les begint met zachte, vloeiende bewegingen. Hiermee versterk en verwarm je het lichaam waardoor je dieper in de yin houdingen kan komen. Hierdoor zal je soepeler worden.

 

Maak kennis met Zest Your Life Mind & Body training.

Vraag direct online alle (start)informatie aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

Zest Your Life in Amstelveen is dé plek voor Yoga, Meditatie, Krachttraining en Meer. Bij Zest Your Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Proefmaand.

Contact

Zest Your Life
Eleanor Rooseveltlaan 102
1183 CL Amstelveen

020 363 75 77
 Get inspired: maak een maand lang kennis met Zest Your Life

Get inspired: maak een maand lang kennis met Zest Your Life

Geplaatst op: 2017-05-15

Yoga, meditatie, kracht; dat ik met mezelf aan de slag wil weet ik wel, maar wat past nou eigenlijk het beste bij mij? Om daar achter te komen, zou je al die verschillende dingen het liefst eerst uitproberen. Get...

Lees meer Meer nieuws
Yoga, meditatie, kracht, mindfulness, Qigong, coaching en meer....

Yoga, meditatie, kracht, mindfulness, Qigong, coaching en meer....

Geplaatst op: 2016-04-13

Onbeperkt alle lessen volgen voor €45 per maand! Bij Zest Your Life ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. 

Lees meer Meer nieuws